Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

Architekt objeven při noční vigilii

10. 5. 2008 22:55
Rubrika: otázka víry | Štítky: Duch svatý

Právě jsem se vrátila ze svatodušní vigilie. Jednoduše KRÁSA!!! Jen škoda že tam nebylo víc lidí. Mám moc moc moc ráda večerní vigilie a adorace a bdění, to je člověk takovej víc sám se sebou a se svým Pánem.

A tu jsem si uvědomila, to je ONO: DUCH SVATÝ, to je přesně to a ten co potřebuji! On na troskách našich podpíraných a spravovaných stodol staví nádherné paláce. Jen ho pozvat a nechat vykonávat práci architekta našeho života.

Taky jsem si uvědomila, že závazek biřmovaného člověka není zdaleka jednoduchý. A obnovila jsem ho a slíbila vše znovu. Trošku z toho leze mráz po zádech, když jednou za čas opravdu vědomně vyznáte víru, a obnovíte všecky ty sliby... křestní, biřmovací...

Ještěže máme toho Ducha Svatýho. Je to machr, a skvělej architekt :-) A můj biřmovací patron archanděl Rafael je taky machr. Nemá to se mnou lehký ;) Je svělej průvodce na cestách životem a zprostředkovává uzdravení těla i duše. No dyť jo! To je to co potřebuju...všecko...a nejen já!

...Věřím v Ducha Svatého.............svatou církev obecnou..............společenství svatých......................odpuštění hříchů...............vzkříšení těla .................a život věčný!

Zobrazeno 1391×

Komentáře

Staremperor

Amen, moje milá kmotřičko, amen

solipso

Hustý!

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková