Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

Heslo pro studenty!

19. 5. 2008 14:37
Rubrika: myšlenky odborné a jiné | Štítky: citát , heslo

Ségra mi poslala krásné heslo, bohužel neznám autora.

"Zkoušky jsou tak odporné proto, že i největší tupec dokáže položit víc otázek, než kolik jich je schopen zodpovědět sebechytřejší člověk!"

No tak všecí studenti a studentíci, držme sa! Hodně štěstí na ty správné otázky!

Zobrazeno 1107×

Komentáře

Staremperor

Pravdu díš, kmotřička.

solipso

Zkoušky jsou tak odporné proto, že se na ně musíme učit a osobně se mi nikdy nestalo, že bych měl pocit že to umím dokonale. Takže je to úsilí v podstatě marné, protože nedokonané. A přitom by stačilo, kdyby všechny termíny byly o dva dny později!!!

rafael

No pravda je, že některým zkouškám by nepomohli ani dva roky, aby mohl člověk říct že to umí dokonale :-) ----------- Ale štěstí či co v tom hraje také svou roli! Takže jsem dnes úspěšně zdolala zkoušku z angličtiny, ze které jsem měla strach celé tři roky studia. Nemůžu naprosto říct, že umím anglicky (teda pasivně jakž takž, ale aktivně jsem stále na úrovni "How are you?" a v gramatice u použití členů, nebo tam někde:-)), takže ony ty zkoušky nebudou jen o znalostech...

Angelar

Když jsem šel na vysokou školu, měl jsem již pár poučení od starších sester. Mezi nimi něco jako: Student musí umět všechno. To jsem si vzal k srdci. Ovšem ono to ještě pokračuje: doktor musí vědět, ve které knize se o tom píše; docent musí vědět, ve které knihovně onu knihu najde a profesor musí vědět, kde je docent. :)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková