Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

Proč jen se ve všem tak rejpám (?)

30. 4. 2008 23:03
Rubrika: ze života

Tak mě to občas popadne a začnu přemýšlet sama nad sebou, proč dělám něco co dělám, jaký k tomu mám důvody a nemám... Ne že by to vedlo vždycky k něčemu smysluplnýmu, ale aspoň někdy zjistím na co si mám třeba dávat pozor.

Kamarádi mi někdy vytýkají přílišné vrtání v něčem, co je přece úplně jasný. Ale já jsem už prostě taková... Když se mi něco nelíbí nebo naopak líbí tak nad tím začnu přemýšlet a začnou mě napadat různý blbosti. (Ono na tom má hodně zásluhu vysoká škola, protože ta mě nutí přemýšlet někdy nad věcma, nad kterýma by mě v životě nenapadlo přemýšlet.) A většinou si nelením hledat nějakou literaturu, nebo třeba něco na netu... Ale já vlastně nevím proč to dělám. Někdy to vypadá, jako bych chtěla mít vždycky pravdu, no já někdy chci, ale vždycky ne. Umím ustoupit, ale musí mít druhá strana přesvědčivější argumenty než já... A to taky vždycky nejde. Některé věci jsou prostě otázkou názoru a mohou být různé názory správné...

No nějak zjišťuji, že tento příspěvek postrádá jakoukoli informační i jinou hodnotu. Tak aby nebyl úplně zbytečný.... Prosím všechny své kamarády a známé aby se mnou měli trpělivost, když se příliš vrtám v nějaké zbytečnosti, já na to jednou přijdu nebo mě to přestane bavit :)

No já se jdu picnout, to je ale blbina. No ale když už jsem to napsala, tak to přece nebudu mazat. Kdybych sem aspoň uměla dát nějakej obrázek...

Já už fakt končím. Pá pá děti. Pá pá Lálá, Pá pá Pó, Pá pá Tinky Vinky....

Zobrazeno 1245×

Komentáře

rafael

Tak mě teda fakt těší že v tom nejsu sama. :) S tím NZ ještě naštěstí mnoho problémů nemám, protože mé znalosti v této oblasti nejsou příliš rozsáhlé... Ale někdy taky vrtá brouček, že jsem něco o něčem zaslechla a teď co je vlastně pravda...?

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková