Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

opět ehm depka

3. 6. 2008 16:03
Rubrika: úvahy a zamyšlení | Štítky: grr

Uprozorňuji, že tento příspěvek nemá žádný smysl, nikomu v ničem nepřispěje. Nahrazuje pouze nesmyslné e-maily, které ale nemám komu posílat, takže neosobně.  

 

Potřebuji se vyzuřit, nebo spíš vybrečet...? Ten život je tak složitej...

Člověk se někdy pro něco rozhodne a ono to nevyjde, nebo do toho vždycky něco vleze, nebo co... a pak jsem naštvaná a nevím na co, asi na to, že jsem si to naplánovala a ono to nevyšlo... a tak mám chuť něčím hodit o zem... a nebo ne... a slza z tváře padá... a je to od smutku nebo od vzteku...? Asi obojí.

A sluníčko zašlo za mraky... nenaštvalo by to jednoho...

Ach jo, co nejvíc ze všeho nesnáším, je, když něco důležitýho nepochopím, nebo když dostávám vzkazy, který mi nepatří, anebo, které jsou sice osobní ale zřetelně vím, že jsou rozesílány ty stejné více lidem.

Hmm, kdyby člověk nepoznal co nemá rád, či co nesnáší, nezjistil by, co má rád a co se mu líbí.

Grr, já su tak ... a jdu se učit, to je to neužitečnější co v této chvíli mohu udělat!

Zobrazeno 997×

Komentáře

rafael

Dostala jsem doporučení: "když máš srdce zjihlé, když máš potíže...tak dej cihlu k cihle, těsto do díže..." No a pak taky endorfiny a dopamin jsou dobrý, čili večerní vyjížďka byla super. A depka je v háji :-) No tak, že bych se šla učit...

Staremperor

Pff, občas se stane, že mám strašnou chuť pracovat, ale vždycky si sednu do kouta a počkám až to přejde. ----- BTW: zajímavá forma upouštění páry, to se mi líbí, možná taky někdy zkusím

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková