Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

Dvacátá šestá odbila

2. 12. 2008 12:21
Rubrika: ze života

Hele lidi... je pondělí... má sice o pár hodin navíc... ale vzhledem k tomu, že doba toho, co bez přestání funguju už překročila hranici 26 hodin, se nedivím...

Já jen nechápu, proč je světlo... když jsem přece zalezla večer do té studovny... po tréninku na kterém jsem si nečekaně natáhla levou nohu (a to tak že si nemůžu ani sednout na záchod :) ) byla tma... v ten večer... a pak byl pořád večer, a pořád večer... až jsem najednou vylezla ze studovny a svítilo sluníčko... můžete mi někdo vysvětlit proč večer svítí sluníčko?

Nevím jestli fakt vypadám tak blbě, že se na mě všichni divně dívají... nebo se já tak blbě tvářím, tak mi to oplácí... No když jsem se uviděla v zrcadle, musela jsem prozkoumat, jestli se na mě nedívá zombie.

A šla jsem statečně na přednášku, byli jsme tam na začátku tři... pak přišli ještě dva... prvních dvacet minut jsem se statečně držela, pak jsem usnula, a vypadla mi propiska z ruky až na zem. Přednášející pronesl něco v tom smyslu že ještě že jsem nespadla já, tak jsem ho ujistila, že to přijde. Ale nepřišlo, naštěstí... jen když se probudíte, a někdo se vás zeptá čím se regulujuje čtvrtá reakce Krebsova cyklu... a já to trefila... a je ostříhanej, docent... a vypadá jako krysa víc než obvykle, to bude tím, že dělá ty pokusy na těch myšičkách.

Asi za třičtvrtě hodiny začíná seminář na kterém mám mít prezentaci, dodělala jsem ji někdy v šest ráno... to bude akce, já fakt nevím co tam budu kecat.

Pápápápá

Zobrazeno 1314×

Komentáře

Palko

Prý vypadá jako krysa....
Seš si jistá, že nečte Tvůj blog?

rafael

Palko: jsem si jistá... a taky by vůbec nemusel pochopit, že to myslím na něj. A fakt vypadal jako krysa, takový vypouklý oči, divný pohyby... asi to chytá od těch zvířátek.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková