Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

Pyramida...

7. 12. 2008 21:37

Už nemám sílu vůbec nic, ani psát... takže asi ani psát nebudu.  Ale přežila jsem, takže tímto děkuji všem, kdo na mě mysleli.

Vrátila jsem se po dvou dnech intenzivního tréniku... já antisportovec... udělala jsem zkoušky, takže jsem 10. kup taekwon-do ITF, a mám právo nosit dobok a bílý pásek.

Nemyslela jsem si o sobě, že jsem taková mlátička... (a přestala jsem mít takovou hrůzu z boje a silového přerážení)

A zjistila jsem, že je pravda, že když máte sílu říct, že nemůžete, můžete ještě třikrát tolik. Objevují se jakési rezervy energie, o kterých jste neměli ani páru.

Nemohu na svém těle najít místo, které by nebolelo. Moje ruce připomínají modrou batiku, ale parkinsonský třes už naštěstí zmizel.

A teď se jdu regenerovat před zítřejším tréninkem (úúúúú). Takže zbytek možná někdy dopíšu, nebo zájemcům dopovím osobně... Pápá

(kdo ví, co znamená typ tréninku pyramida?)

Zobrazeno 1089×

Komentáře

rafael

An09: Díky Anni. Když usneš, tak přestaneš vnímat bolest :)

A pyramida znamená... začne se od nějakého čísla... třeba 20 (holkám povolili 18), a dělá se dvacet kliků, sedů lehů, dřepů s výskokem, pokračuje se devatenácti....až do jedné....

An09

hustýýý! gratulace Jani! tohle bych nedala..:) co znamená pyramida??:D
jak můžeš odpočívat, když tě bolí celé tělo?:D

Palko

Pyramida aneb obložený chlebíček.

Staremperor

Teda. Nesedělo by spíš říct zabíjačka než trénink (or soustředění). Každopádně dobré, že už můžeš nosit dobok, to je čest (stejně jako pro 合気道の人 je čest nosit 袴 - hakama)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková