Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

Velké finále

24. 4. 2010 21:08
Rubrika: ze života

INTERINDIVIDUÁLNÍ, že je to hezký slovo... snažím se ho propašovat do diplomky, kterou bych měla mít do zítřejšího večera dopsanou... jenže nevím, jestli to náhodou není anglikanismus, kterým by se diplomant měl vyhýbat jak č..t k...i (toto slovní spojení zase nevím jestli není nevhodné pro dívku v dlouhé sukni, s bledým líčkem...).

Interidividuální rozdíly ovšem byly i dnes mezi výkony občanů na Purkyňových kolejích VUT. Tzn. že jako pilná diplomantka jsem se dnes k diplomce dostala až před chvílí, zato ověnčená slávou, diplomy a medailemi. Přinesla jsem si dvě medaile stříbrné barvy z jihomoravské oblastní soutěže taekwon-do. Ovšem s pokorou přiznávám, že obě dosažená druhá místa byla zároveň místy předposledními. A i přesto, že jsem nechtěla nastoupit v kategorii matsogi (sportovní boj), tak jsem nastoupila a namláceno jsem zas tolik nedostala.

Zcela jistě jsou interindividuální rozdíly i v trávení sobotního večera. Já se tedy vracím ke svojí diplomové práci, a vy si užívejte svoje individuální chvíle individuálně, moje milé individua.

Zobrazeno 1032×

Komentáře

Patrik Krupička (SirPesZ)

A dostalas cukřík? :-)

rafael

Cukřík nee... ale musela jsem na něho čekat, než se nají... :-)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková