Každý člověk má rozum, proč ho nepoužíváme?

Tak normálně

29. 7. 2010 17:02
Rubrika: ze života

Tak jsem mohla být na komunální kandidátce... ale kvůli informačnímu šumu a k velkému zklamání pana starosty nakonec nebudu...

Oni mě totiž uháněli TOP, jestli nechci na jejich kanditátku, ale to jsem řekla, že za TOP ne, bo je nemám ráda, že když už tak za lidovce, ale k lidovcům se ta informace dostala o pár dní později než měla, a tak mi dnes na pohřbu pan starosta se zklamaným výrazem povídá - proč že jsem neřekla dřív :)

No nic, aspoň se mohu nerušeně věnovat shánění zaměstnání. V pondělí se chystám na úřad práce, tak to abych se obrnila trpělivostí a vybavila všemi možnými i nemožnými lejstry... Ale třeba se ozvou z toho jednoho rozjednaného zaměstnání, že si nemohou přát lepšího pracanta, než jsem já... Sice by to byla mikrobiologie, kterou jsem nikdy neměla ráda, a je to ta nejsmradlavější laboratoř jakou si člověk může představit... ale to by právě asi bylo to vtipné, protože jak se říká: odříkaného chleba největší krajíc.

Zobrazeno 1168×

Komentáře

rafael

To je onooo :))))

rafael

Tak nevyšly ani exkrementy, ani amoniak, ani chlór, ani nic jiného a jsem neustále nezaměstnaná :( Nevíte někdo o něčem pro chudáka magistra biochemie, nebo aspoň pro obyčejného zdravotního laboranta??

Zobrazit 9 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková